Durbuy is de place to be wat betreft het toerisme in de Ardennen.

Het is beroemd voor zijn onvergetelijke natuurwandelingen, zijn indoor- en outdooravonturenpark en zijn twee golfterreinen.

Adventure Valley visu
Contenu

Adventure Valley

Welkom in het grootste avonturenpark van België en dat op slechts enkele passen van het hotel! Adventure Valley ligt in een ongerepte natuurlijke omgeving en biedt een massa aan activiteiten voor alle leeftijden: indoor (lasergame, escape room) en outdoor (kajak, elektrische mountainbike).

Ontdek Adventure Valley
Five Nations Golf Club Durbuy
Contenu

Golfterreinen

Ontdek onze twee golfterreinen, Five Nations (achttien holes) en Golf de Durbuy (negen en achttien holes). Wie van greens houdt, moet ze absoluut eens uitproberen.

Ontdek Five Nations
Zie ons golfaanbod
Petit train
Contenu

Het toeristentreintje

Verken het pittoreske Durbuy en zijn geschiedenis aan boord van het toeristentreintje. Aan het einde van de rit geniet u op het uitzichtpunt van een adembenemend panorama. Een bijzonder instagramwaardige hotspot die u trouwens ook te voet en met de fiets of motor kunt bereiken. 

Site officiel
padel durbuy
Contenu

Padel Durbuy

8 velden tot uw beschikking voor een spelletje met familie of vrienden.

Ontdek Padel Durbuy
Green Fields
Contenu

Durbuy Green Fields

Geniet van onze buitengewone accommodaties in Durbuy. Een verblijf in Durbuy staat garant voor een onvergetelijke ervaring in het hart van de Belgische Ardennen. Een niet te missen plek om nieuwe energie op te doen, te genieten van de weidse ruimte en een waaier aan leuke activiteiten om met familie of vrienden van te genieten. Een geweldige manier om zuurstof te tanken!

Ontdek
wine tasting
Contenu

Proeverij in de kelders van de Sanglier

Vrijdag - Zaterdag - Zondag
11h00
14h30
16h00

€ 75 p.p.

info@sanglier-durbuy.be