Ons wellness center is geopend, geniet ten volle van onze complete wellness door deze te privatiseren of met openbare toegang.

De receptie van ons wellnesscenter is beschikbaar tijdens de hele week en tijdens het weekend (9H30-18H30).

Voor elke reservering van een toegang tijdens het weekend moet u een behandeling meenemen.

Toegang tot de Wellness is niet inbegrepen bij het boeken van een kamer.
Neem contact met ons op (via 086/21.91.58 of via email wellness@lpm.be) om uw toegang tot de private wellness te boeken.

Onze tarieven
Onze tarieven

Wellnesscenter

U vindt ons wellnesscenter op de tweede verdieping van het hotel en wordt er onthaald in een intimistische sfeer van hout en marmer. Zowel gasten als niet-gasten zijn er welkom en kunnen er lichaam en geest ontspannen. Indien u dit wenst, kunt u na de openingsuren ook privé van het center gebruikmaken. 

Wellness
Contenu

Privatisering

Geniet ten volle van onze complete wellness door deze te privatiseren op (2h00). 

(Hamam, spa Stream, sauna met panoramisch uitzicht op de natuur, de ijsfontein, het thermisch bad de doucheroute om het lichaam te stimuleren, de relaxatiezaal, een buitenjacuzzi op het terras en een meditatieruimte).

086 21 91 58
Er zijn twee ruimtes, de ene staat in het teken van wellness, de andere is voor verzorgingen. U krijgt er een gepersonaliseerde behandeling.
Jacuzzi
Contenu

wellnessruimte

In de wellnessruimte kunt u gebruikmaken van de vestiaire, hamam, spa Stream (hydrotherapie + chromotherapie), sauna met panoramisch uitzicht op de natuur aan de achterzijde van Le Sanglier, de ijsfontein, het thermisch bad (ideaal voor na de sauna), de doucheroute om het lichaam te stimuleren, de relaxatiezaal, kruidenruimte met gearomatiseerd water en zoetigheden van Wout Bru, een buitenjacuzzi op het terras en een meditatieruimte. 

Espace beauté wellness sanglier
Contenu

verzorgingsruimte

De verzorgingsruimte telt 5 cabines en u kunt er drie prestigieuze merken voor gezicht en lichaam ontdekken. De natuurlijke cosmeticalijn Salin de Biosel biedt een subtiel evenwicht tussen natuurlijke hulpbronnen en spitstechnologie. Mesoestetic is de referentie op het vlak van medische cosmetica en heeft met zijn onderzoek en ontwikkeling al veel bereikt. Tot slot is er de make-up van Jane Iredale, die op mineralen is gebaseerd. De producten bevatten ingrediënten van hoogstaande kwaliteit, ze verzorgen de huid en laten die er gaaf en natuurlijk uitzien. Een must voor de gevoelige huid. 

table
Contenu

Psammothérapie

Ervaar ons gloednieuw concept psammothérapie in Le Sanglier.  Geniet van deze unieke en complete lichaamsmassage op een bed gevuld met warme kwarts.

Partenaires

Mesoestetic

Contact & reservatie

Rue Comte d'Ursel, 14
6940 DURBUY
(2de verdieping van het hotel)

+32(0)86 21 91 58

wellness@lpm.be