Wellnesscenter in Durbuy

U vindt ons wellnesscenter op de tweede verdieping van het hotel en wordt er onthaald in een intimistische sfeer van hout en marmer. Zowel gasten als niet-gasten zijn er welkom en kunnen er lichaam en geest ontspannen. Indien u dit wenst, kunt u na de openingsuren ook privé van het center gebruikmaken. Toegang tot het wellnesscentrum is niet inbegrepen bij het boeken van een hotelverblijf.

Boeken
Onze tarieven
Wellness
Contenu

Privatisering

Geniet ten volle van onze complete wellness door deze te privatiseren op (2h00). 

(Hamam, spa Stream, sauna met panoramisch uitzicht op de natuur, de ijsfontein, het thermisch bad de doucheroute om het lichaam te stimuleren, de relaxatiezaal, een buitenjacuzzi op het terras en een meditatieruimte).

086 21 91 58
Er zijn twee ruimtes, de ene staat in het teken van wellness, de andere is voor verzorgingen. U krijgt er een gepersonaliseerde behandeling.
Jacuzzi
Contenu

Wellnessruimte

In de wellnessruimte kunt u gebruikmaken van de vestiaire, hamam, spa Stream (hydrotherapie + chromotherapie), sauna met panoramisch uitzicht op de natuur aan de achterzijde van Le Sanglier des Ardennes, de ijsfontein, het thermisch bad (ideaal voor na de sauna), de doucheroute om het lichaam te stimuleren, de relaxatiezaal, kruidenruimte met gearomatiseerd water en zoetigheden van Wout Bru, een buitenjacuzzi op het terras en een meditatieruimte. 

Soins duo
Contenu

Verzorgingsruimte

Met zijn 5 privéhutten is het de perfecte plek om te genieten van een rustig en ontspannen moment. Kies uit onze ruime keuze aan massages, lichaams- of gezichtsverzorging maar ook anti-aging behandelingen. Het Hotel Sanglier biedt ook verschillende Make-up formules. 

Bent u op zoek naar een romantische spa ervaring? Ons zorgcentrum heeft een duo cabine, ideaal om als koppel te genieten van behandelingen en massages.

Ontdek onze verzorgings
Psammo
Contenu

Psammotherapie, een warm zandbad

Ontdek de voordelen van zandtherapie, ook bekend als psammotherapie of arenotherapie, met onze kwartszandmassagetafels.

Geïnspireerd door traditionele zandtherapieën ("psammo" in het Grieks), worden psammotherapie tafels alleen aangeboden door de beste spa 's over de hele wereld.

Ga liggen in een bed van warm zand alsof u op het strand was  om te ontspannen en te genieten van uw massage. Kwartszand omringt je in een aura van zachte warmte en stimuleert je huid voor de gehele duur van de behandeling.

Psammotherapie is efficiënt voor ontspanning en voor basiszorg (spierpijn en andere fysieke kwalen).

Salin de Biosel
Contenu

Prestigieuze verzorgingsproducten

De verzorgingsruimte telt 5 cabines en u kunt er drie prestigieuze merken voor gezicht en lichaam ontdekken. De natuurlijke cosmeticalijn Salin de Biosel biedt een subtiel evenwicht tussen natuurlijke hulpbronnen en spitstechnologie. Mesoestetic is de referentie op het vlak van medische cosmetica en heeft met zijn onderzoek en ontwikkeling al veel bereikt. Tot slot is er de make-up van Jane Iredale, die op mineralen is gebaseerd. De producten bevatten ingrediënten van hoogstaande kwaliteit, ze verzorgen de huid en laten die er gaaf en natuurlijk uitzien. Een must voor de gevoelige huid. 

Partenaires

Mesoestetic

Contact & reservatie

Ons wellness center is geopend, geniet ten volle van onze complete wellness door deze te privatiseren of met openbare toegang. De receptie van ons wellnesscenter is beschikbaar tijdens de hele week en tijdens het weekend (9H30-18H30).

Voor elke reservering van een toegang tijdens het weekend moet u een behandeling meenemen.

Toegang tot de Wellness is niet inbegrepen bij het boeken van een kamer. Neem contact met ons op om uw toegang tot de private wellness te boeken.

Rue Comte d'Ursel, 14
6940 DURBUY
(2de verdieping van het hotel)

+32(0)86 21 91 58

wellness@lpm.be