Openingsuren

Weekdagen: 12u tot 14u en 18u30 tot 21u30 (gesloten op maandag) 

Weekenden & feestdagen: 12u tot 14u30 en 18u30 tot 21u30

Wilt u er voor reeds een tafeltje reserveren?
Meer weten

Bru'sserie
Contenu

Dit is niet zomaar een brasserie.

Azië, Spanje, de Provence, Zuid-Amerika... La Bru’sserie neemt u mee op een culinaire reis rond de wereld, vol heerlijke gerechtjes die u met uw tafelgenoten kan delen. Geef u over aan de chique en dynamische sfeer, kies het vier- of zesgangenmenu en kijk toe hoe de chef-kok langoustine met limoen of rundercarpaccio met verse geitenkaas klaarmaakt.

Gault&Millau2022

 

 

 

Het menu

Pommes Moscovite (30gr Caviar Impérial Heritage) € 80

Aubergine millefeuille - paprika en gember couli  € 12

Dim Sum van kip en varkensvlees - misobouillon € 16

Rundstartaar - ganzenlever - dashi bouillon - truffel € 16

Stoofvlees - espuma van mosterd - lucifer frietjes € 15

Gelakeerde zalm - aardappelpuree miso - sesam € 16

Sushi van dorade - jus van passievrucht - espuma van wakamé - sorbet van citroen en basilicum € 15

Lunch en avonds: minimaal 3 gastronomische gerechtjes pp

Pommes Moscovite (30gr Caviar Impérial Heritage) € 80

Toast van gerookte paling - ganzenlever - miso parmezaan € 18

Carpaccio van Wagyu A5 - soja - wakamé € 17

King krab - espuma van soja € 28

Gelakeerde zalm - aardappelpuree miso - sesam € 16

Iberíco ham “Cinco Jotas” 70gr - focaccia - tomaat € 25

Aubergine millefeuille - paprika en gember coulis € 12 

Roulade van King Krab - appel - gerookte paling - haring ei - dille € 22

Lasagne van kreeft - gekonfijte tomaat en specerijen € 27

Kaviaar (30gr Impérial Héritage) - toast met boter € 80

Gekonfijte selder - gelakeerde spek - tijmboter - haringei € 16

Skrei - dashisaus - shiitake € 16

Dim Sum van kip en varkensvlees - misobouillon € 16

Wagyu op steen -  gestoofde sucrine -  soja € 24

Stoofvlees - espuma van mosterd - lucifer frietjes € 15

Kalfszwezerik - bonensalade - truffel - gekonfijte tomaat € 22

Langoustine - Salsa van Wakame - Espuma Limoen - sterke jus € 24

Ansjovisfilet in olijfolie - gekonfijte paprika - rozemarijntoast € 36

Rundstartaar - ganzenlever - dashi bouillon - truffel € 16
Supplément Caviar Impérial Trésor + € 30

Zalmtartaar - mango - thaise basilicumroom € 16

Salade van tomaat - Stracciatella - granité van venkel - Pistache  € 15

Salade van Artisjok - Parmezaanse kaas - Limoen  € 14

Sushi van Dorade - Jus van Passievrucht - Espuma van Wakamé - Sorbet van Citroen en Basilicum  € 15

Gepocheerd Ei - Zalm - botersaus met bieslook - gerookte espuma van aardappel  € 17

Octopus - Pistou van tomaat - crème van gerookte paprika - gekonfijte citroen - Griekse yoghurt met kruiden  € 17

Brioche met Pluma Iberico - tzatziki - salsa van mais - ‘5-spice’ crumble  € 19

Prime - Argentijnse salsa - krokante aardappel - chimichurri  € 19

Langzaam gegaard gevogelte - cantharellen champignon - dragonsaus - Béarnaise - gekonfijte artisjok  € 22

Gegrilde kalfsfilet - teriyaki saus - brunoise van aardappel en chorizo € 22
 

Desserts

Yuzu/citroen €12
kalamansi granita - sorbet yoghurt - romig

Dame Blanche €10
vanille ijs - verse room - chocoladesaus 

Kolonel citroen/basilicum €14
espuma van citroen - sorbet van citroenbasilicum - belvedere wodka 

Praliné €12
hazelnoot/pecan praline - melkachtige jivara ganache - praliné ijs

Gekarameliseerde witte chocolade €12 
Espuma passion - ananassorbet

Chocolat Dulcey €12
Caramelia mousse - chocolade-ijs

Kaasassortiment €12

Boek nu

T. : 086 65 03 34