Openingsuren

Uitzonderlijke en tijdelijke sluiting van het restaurant
We zullen binnenkort meer informatie verstrekken over de heropening

Wilt u er voor reeds een tafeltje reserveren?
Meer weten

Bru'sserie
Contenu

Dit is niet zomaar een brasserie.

Azië, Spanje, de Provence, Zuid-Amerika... La Bru’sserie neemt u mee op een culinaire reis rond de wereld, vol heerlijke gerechtjes die u met uw tafelgenoten kan delen. Geef u over aan de chique en dynamische sfeer, kies het vier- of zesgangenmenu en kijk toe hoe de chef-kok langoustine met limoen of rundercarpaccio met verse geitenkaas klaarmaakt.

Gault&Millau2022

 

 

 

Het menu

Pommes Moscovite (30gr Caviar Impérial Heritage) € 80

Aubergine millefeuille - paprika en gember couli  € 12

Dim Sum van kip en varkensvlees - misobouillon € 16

Rundstartaar - ganzenlever - dashi bouillon - truffel € 16

Stoofvlees - espuma van mosterd - lucifer frietjes € 15

Gelakeerde zalm - aardappelpuree miso - sesam € 16

Sushi van dorade - jus van passievrucht - espuma van wakamé - sorbet van citroen en basilicum € 15

Lunch en avonds: minimaal 3 gastronomische gerechtjes pp

Zuid-Amerika
Langoustine - Salsa van wakame - Limoen espuma 24€ 
Millefeuille van aubergine - Paprika gember coulis 13€ 
Krokante tartaar van zalm - Soja - Guacamole 16€

Spanje
Iberische ham "Cinco Jotas" 70gr - Focaccia - Tomaat 25€ 
Pittige pluma brioche - Auberginekaviaar - Gemarineerde ui 19€ 
Gebraden poussin - Olijf-kappertjes salsa - Aardappel espuma (voor 2 personen) 42€ 
Tonijnbuik carpaccio - Kappertjes 17€ 
Artisjok salade - Parmezaan - Limoen 14€

Azië
Dim Sum van kip en varkensvlees - Miso bouillon 16€ 
Kingkrab - Soja espuma 28€ 
Pulled pork Bao broodje - Gerookte tomaten espuma 16€ 
Gekonfijte varkensbuik - Gemarineerde kool - Sesam soja saus 16€ 
Dorade sushi - Passievruchtensap - Wakame espuma - Citroen basilicum sorbet 15€ 
Geglazuurde zalm - Miso aardappelpuree - Sesam 16€ 

Klassiek 
Wagyu op hete steen - Gestoofde little gem - Soja 25€
Stoofvlees - Mosterd espuma - Allumette frietjes 15€ 
Russische aardappelen (30g Imperial Heritage kaviaar) 80€ 
Verse "Girolle" pasta - Paprika gember coulis - Geconfijte eend 16€
Vol au vent met truffel - Gebakken kalfszwezerik - Mousseline 24€ 
Kleine tarbot - Pistou - Russische aardappelen en gekonfijte tomaat (voor 2 personen) 50€
Rundstartaar - Foie gras - Dashi bouillon - Truffel 16€ 
Toeslag Imperial Treasure kaviaar + 30€ 
Poot van varkenslasagne - Coquille carpaccio - Balsamico truffelsaus 18€
Wildterrine - Veenbes - Verse truffel - Portosaus 19€
Fazantenfilet - kool met mimolette - fine champagne saus - gestoofde witloof 22€
Hertenfilet - Kastanjecrème - Boschampignons - Peperroomsaus 24€

Chef Wout Bru's handtekeninggerechten
Toast gerookte paling - Foie gras - Miso Parmezaan 18€ 
Kreeftenlasagne - Gedroogde tomaten en specerijen 27€ 
Prime - Argentijnse salsa - Smeltende aardappel - Chimichurri 24€ 
Kaviaar toast - Crème Isigny 120€ 
Gekonfijte selderij - Gelakte spek - Tijm boter - Kuit van haring 16€

 

Desserts

Gekarameliseerde witte chocolade 12€
Passievrucht espuma – Ananassorbet

Citroen/Hazelnoot 12€
Citroencrème, Hazelnootstreusel, Citroensorbet

Pistache/Framboos 12€
Pistachecrème, Frambozensorbet, Pistachespongecake

Rijstpap 12€
Gezouten karamel, Vanille-ijs

Dame Blanche 10€
Dame Blanche

Colonel Citroen-Basilicum 12€
Citroen Espuma – Citroen-basilicum sorbet – Vodka

Kaasassortiment 18€

Boek nu

T. : 086 65 03 34