Openingsuren

7 dagen per week geopend

Weekdagen: 12u tot 14u en 18u30 tot 21u30

Weekenden & feestdagen: 12u tot 14u30 en 18u30 tot 21u30

Wilt u er voor reeds een tafeltje reserveren?
Meer weten

Bru'sserie
Contenu

Dit is niet zomaar een brasserie.

Azië, Spanje, de Provence, Zuid-Amerika... La Bru’sserie neemt u mee op een culinaire reis rond de wereld, vol heerlijke gerechtjes die u met uw tafelgenoten kan delen. Geef u over aan de chique en dynamische sfeer, kies het vier- of zesgangenmenu en kijk toe hoe de chef-kok langoustine met limoen of rundercarpaccio met verse geitenkaas klaarmaakt.

Gault&Millau2022

 

 

 

Het menu

Caviar Imperial Heritage 30gr, Pommes Moscovites €80

Millefeuille van aubergine, paprika-gember saus €12

Dim Sum gevuld met kip en varkensvlees, miso €16

Carbonnade, mosterd espuma, friet €15

Rundertartaar - dashi - foie gras €16

Geglaceerde zalm - misopuree €16

Ceviche zeebrasem - limoen - basilicum - wakame €14

Lunch en avonds: minimaal 3 gastronomische gerechtjes pp

Pommes Moscovite (30gr Caviar Impérial Heritage) € 80

Toast van gerookte paling - ganzenlever - miso parmezaan € 18

Carpaccio van Wagyu A5 - soja - wakamé € 17

King krab - espuma van soja € 28

Gelakeerde zalm - aardappelpuree miso - sesam € 16

Iberíco ham “Cinco Jotas” 70gr - focaccia - tomaat € 25

Aubergine millefeuille - paprika en gember coulis € 12 

Roulade van King Krab - appel - gerookte paling - haring ei - dille € 22

Lasagne van kreeft - gekonfijte tomaat en specerijen € 27

Tartelette van Hamachi - wakame - soja - pinda - koriander  € 16

Kaviaar (30gr Impérial Héritage) - toast met boter € 80

Gepocheerd ei - asperges - mousseline - krokant spek € 18

Gekonfijte selder - gelakeerde spek - tijmboter - haringei € 16

Gekonfijte lamsschouder - courgette en munt puree - gekonfijte knoflook - espuma van tijm € 24

Parmezaanse truffel linguine  € 17

Skrei - dashisaus - shiitake € 16

Dim Sum van kip en varkensvlees - misobouillon € 16

Prime - vadouvan saus - fondant-aardappel € 24

Wagyu op steen -  gestoofde sucrine -  soja € 24

Parelhoen- morillesaus- aardappel puree - wilde paddenstoelen  € 21

Stoofvlees - espuma van mosterd - lucifer frietjes € 15

Aspergesalade - perzikolie - sinaasappel € 14

Ceviche zeebrasem - limoen - basilicum - wakame € 14

Ha Kau - vlaamse asperges - garnalen € 17

Kalfszwezerik - bonensalade - truffel - gekonfijte tomaat € 22

Kalfsfilet - gevogelteboter met salie - gekonfijte prei € 21

Langoustine - Salsa van Wakame - Espuma Limoen - sterke jus € 24

Ansjovisfilet in olijfolie - gekonfijte paprika - rozemarijntoast € 36

Rundstartaar - ganzenlever - dashi bouillon - truffel € 16
Supplément Caviar Impérial Trésor + € 30

Zalmtartaar - mango - thaise basilicumroom € 16

Desserts

Yuzu/citroen €12
kalamansi granita - sorbet yoghurt - romig

Dame Blanche €10
vanille ijs - verse room - chocoladesaus 

Kolonel citroen/basilicum €14
espuma van citroen - sorbet van citroenbasilicum - belvedere wodka 

Praliné €12
hazelnoot/pecan praline - melkachtige jivara ganache - praliné ijs

Gekarameliseerde witte chocolade €12 
Espuma passion - ananassorbet

Chocolat Dulcey €12
Caramelia mousse - chocolade-ijs

Kaasassortiment €12

Boek nu

T. : 086 65 03 34