In het hart van de kleinste stad ter wereld

Le Sanglier heeft de perfecte ligging. U geniet er zowel van het leven en de bedrijvigheid van het stadscentrum als van de rust langs de oevers van de Ourthe. In een ruime en smaakvol ingerichte kamer rust u zalig uit en als u wenst te eten, kunt u kiezen uit drie restaurants met telkens een verschillend concept. U kunt ook heerlijk relaxen in ons wellnesscenter en enkele aankopen doen in onze boetieks. Voor uw privé-evenementen, bedrijfsuitjes of -seminars is er bovendien een grote zaal die aan uw behoeften kan worden aangepast. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor een waaier aan sport- en culturele activiteiten. Mocht u bijkomende informatie wensen, dan helpen wij u graag verder.

Sanglier des ardennes archives
Contenu

Een diepgewortelde traditie

Vijfenzestig jaar na zijn oprichting werd het befaamde Sanglier des Ardennes in 2017 overgenomen door de groep La Petite Merveille. De nieuwe eigenaars, Bart Maerten en Marc Coucke, houden de traditie en de reputatie van het etablissement in ere. Verder hebben ze de ambitie om het te renoveren en uit te breiden om zo nog beter op uw verwachtingen en behoeften te kunnen inspelen.

Nouveau Sanglier
Contenu

Een nieuw elan

Die nieuwe visie is uitgewerkt in een plan dat over verschillende jaren is gespreid. De eerste fase garandeerde dat de zaak op het vlak van lekker eten een vaste waarde blijft.

Sterrenchef Wout Bru, zakenpartner van Bart en Marc, staat in voor ons culinair aanbod. Dat neemt drie verschillende vormen aan. Ons gastronomisch restaurant met een toegankelijke maar geraffineerde kaart. La Bru’sserie etaleert de talenten van onze chef in een verfrissend foodsharing-concept en sinds eind 2019 kunnen liefhebbers van geroosterde vis en vlees in Wagyu hun hartje ophalen. 

De werken waren voltooid in september 2020 en hebben het hotel een gloednieuwe uitstraling gegeven. Het is een culturele en culinaire halte in een zee van groen. Bovendien ligt Le Sanglier vlakbij: op 1 uur 15 minuten van Brussel, op 45 minuten van Luik en Namen en op 2 uur van Gent en Antwerpen.