Mas tu vu
Contenu

Mas Tu Vu

Mas Tu Vu jewels vous souhaite la bienvenue afin de venir découvrir leur collection unique ou afin de donner oreille attentivement à vos souhaits spécifiques. Après tout, chaque bijou est unique et authentique et exige une approche personnelle. Juste comme vous.

En savoir plus
The fine wine gang
Contenu

The Fine Wine Gang

Vergeet meteen alles wat je meende te weten over wijn. Deze ietwat excentrieke winkel zal je ongetwijfeld doen watertanden.  

Een duizelingwekkende keuze aan wijn : van klassieke cru’s tot behoorlijk niche. Elke fles vertelt zijn eigen verhaal. En als je huivert van het drinken van een fantastische wijn in een ordinair glas, geen nood. Ook daaraan hebben we gedacht. Wij drinken onze wijn uit het juiste Riedel-glas. Wat een eenvoudige degustatie lijkt, wordt plots een feest van aroma en smaak. 

Maar er is meer ! Voor de liefhebbers van nog meer intensiteit, hebben we een eigenzinnige keuze aan heerlijke sigaren. Je wordt in een oogwenk een mysterieuze gentlemen of -woman, zoals vanouds… 

Meer info
Galerie Brachot
Contenu

La Galerie Brachot : une ode à l'amour de l'art

In oktober 2020 opende Galerie Brachot haar deuren in het hart van Durbuy.

Al vier generaties lang zet de familie Brachot zich in om de aandacht te vestigen op bekende kunstenaars zoals René Magritte, Paul Delvaux, Panamarenko en Roman Opalka...en steunt ze jonge talenten uit de hedendaagse kunstwereld.

Vandaag zetten Isy Brachot en zijn vrouw Sabrina die rijke geschiedenis voort met hun Galerie Brachot in Durbuy.

Galerie Brachot heeft meer te bieden dan alleen een gewone tentoonstellingsruimte. Het is een ruimte waar emotie tot leven komt, waar kunst een belevenis op zich wordt en waar zo een boeiend tapijt van moderne en hedendaagse kunst wordt geweven.

De galerie overstijgt tijdsdimensies door moderne en hedendaagse kunst te combineren door middel van zorgvuldig georkestreerde groepstentoonstellingen in de twee tentoonstellingsruimten in in Hotel Sanglier en « Riverside Gallery », langs de Ourthe.

Galerie Brachot is verheugd haar expertise en advies aan haar klanten te kunnen aanbieden door de achtergrond van Isy Brachot te combineren met de frisse,
dynamische blik van zijn vrouw Sabrina, die met haar ervaring in uitgeverij en marketing een mooi evenwicht brengt tussen traditie en hedendaagse
communicatiemiddelen.

Galerie Brachot is naast een galerie een echte liefdesverklaring voor de kunst. Het is een hartstochtelijke ontdekkingstocht van vervlogen tijden en van het nu, een open raam naar de breek- bare schoonheid van artistieke expressie.

Galerie Brachot binnenstappen is zoals jezelf onderdompelen in de essentie van de menselijke creativiteit, je laten meevoeren door de magie van kunst en de verhalen ontdekken die achter elk doek schuilen.

Een belevenis die zonder twijfel een onuitwisbare stempel achterlaat op het hart en de ziel van elke bezoeke

Ontdek de galerie