Een kenmerkend gebouw van de Belgische Ardennen

Le Sanglier des Ardennes is het ongelooflijke verhaal van een typische dorpsherberg die een emblematisch hotel is geworden in het zuiden van ons kleine België. Het etablissement wordt al 70 jaar gedragen door de familie Caerdinael en is erin geslaagd om te moderniseren en op te stijgen tot de rang van het meest prestigieuze merk uit de Ardennen. 

hotel sanglier
Contenu

Een sterke traditie sinds 1952

Le Sanglier van de Ardennen is meer dan een hotel-restaurant, het is een symbool van de stad Durbuy sinds de oprichting in 1952. Vijfenzestig jaar na de oprichting werd dit beroemde hotel in 2017 overgenomen door de groep La Petite Merveille

Het is ten aanzien van de traditie en de reputatie van het etablissement dat de nieuwe eigenaren, Bart Maerten en Marc Coucke, de ambitie hebben getoond om het te renoveren en uit te breiden om nog beter aan uw wensen en behoeften te voldoen.

Sanglier
Contenu

Een nieuwe impuls van Marc Coucke en Bart Maerten

Deze nieuwe visie leidde tot de ontwikkeling van een meerjarenplan. De eerste stap was ervoor te zorgen dat het etablissement een zekere waarde blijft op het gebied van gezond eten

De werken die in september 2020 werden voltooid, hebben een heel nieuw gezicht gegeven aan ons hotel, dat opvalt als een culturele en smakelijke tussenstop in een groene omgeving.

Het culinaire universum van de Belgische chef-kok Wout Bru

Onder leiding van Wout Bru, sterrenchef en zakenpartner van Bart en Marc, is ons gastronomisch aanbod nu beschikbaar in 4 afzonderlijke restaurants : La Bru'sserie, Wagyu, Grand Verre en Limoni e Tartufi.

Contenu

Boek nu je 5-sterrenverblijf in Durbuy

Dompel uzelf onder in de elegantie van ons etablissement en creëer onvergetelijke herinneringen in het hart van de Belgische Ardennen.

Boek uw verblijf
Onze restaurants
rue de durbuy