Organiseer uw bedrijfsevenement in Durbuy

Bent u op zoek naar een buitengewone, iets andere locatie om uw volgend ​bedrijfsseminarie​ te houden? Vijsterrenhotel Le Sanglier verwelkomt uw medewerkers voor een dag, een weekend of een week. Ons team creëert teambuilding, incentives of seminaries op maat voor uw bedrijf en dat beter dan eender welk evenementenbureau. Profiteer van onze modulaire vergaderruimten, onze uitzonderlijke restaurants en ons breed scala aan groepsactiviteiten. ​Durbuy​, de kleinste “stad” ter wereld, gelegen op slechts 1 uur en 15 minuten van Brussel, wacht op u!

Nouveau Sanglier

Le Sanglier des Ardennes, een uitzonderlijk hotel voor teamwork

Le Sanglier is een echt juweel dat levenskwaliteit en gebruiksgemak combineert, in het hart van de Belgische Ardennen. Dit ​vijfsterrenhotel ​is een gezellige plek, perfect voor het houden van een bedrijfsseminarie, een incentive of een teambuildingdag voor uw medewerkers.

Jacuzzi
Contenu

Een luxesetting voor uw medewerkers

Als praktische plek om de samenhang van de groep te versterken en te werken aan uw professionele doelstellingen ​verandert hotel Sanglier​ na de werkuren in een betoverende omgeving. Trakteer uw medewerkers op een massage of laat uw gedachten heerlijk wegdwalen in onze ​warme spa​. Zin in winkelen? Begeef u naar onze vier luxewinkels. Ontdek 's avonds "La Cave", onze privéclub​ en beleef een waanzinnige avond!

Ontdek het hotel
Salle de séminaire
Contenu

Volledig uitgeruste vergaderzalen

Wij stellen u onze ​vier modulaire seminariezalen ter beschikking​, perfect voor het houden van vergaderingen. U kunt er ook een videoconferentie plannen met uw klanten of medewerkers. Wilt u gebruik maken van de locatie om animatie en ​teambuildingactiviteiten ​of incentives te houden? Bespreek het dan met onze adviseurs.

Een breed gamma activiteiten om stoom of te laten

Om uw teambuildingevenement of uw bedrijfsseminarie te versterken bieden wij u een ​breed gamma aan activiteiten​. Wijncursussen, gastronomische wandelingen: ontdek al onze ideeën voor gastronomische incentives. Dankzij onze diverse partners kunnen deelnemers aan bedrijfsseminaries profiteren van​ animatie buiten het​ hotel.

golf
Contenu

Ontdek het natuurlijke kader van het park ​Adventure Valley​ en zijn talrijke sportieve activiteiten. Het is een plek die afgesneden is van de buitenwereld, perfect voor het houden van teambuildingactiviteiten. Werk aan de samenhang van de groep en competitiegeest bij​ pittige teamspelen​. U kunt uw medewerkers ook belonen met een "cadeau-activiteit", zoals een kleurrijke vrije val of een​ leuk boomklimparcours​.

Zitten er golfliefhebbers in uw team? Profiteer van uw werkseminarie om uzelf te trakteren op een dag in het groen en test het handicapniveau van uw medewerkers. ​Golf de Durbuy​ en het Five Nations Golf & Hôtel​ staan klaar om uw medewerkers te verwelkomen voor een welverdiende incentive.

Organiseer uw evenement

Een gevarieerd en heerlijk gastronomisch aanbod

Om de groepssamenhang binnen uw bedrijf te versterken kunt u uw medewerkers trakteren op een uitgebreid ontbijt van ons buffet. Om de smaakpapillen van al uw medewerkers te strelen hebt u de keuze tussen ​drie verschillende restaurants ​voor uw bedrijfsseminarie, incentive of teambuilding.

Wagyu
Contenu

Wagyu, de magie van grillen om zich het hoofd leeg te maken

Vergeet uw targets even en snuif de ​zoete geur van gegrild vlees​ en ​vis​ op. De deelnemers van uw bedrijfsseminarie genieten van een ruim terras met zicht op het ​kasteel van Durbuy​. Proef heerlijke gerechten en geef een nieuwe dimensie aan uw bedrijfsevenement.

Meer lezen
Brusserie cuisine
Contenu

La Bru'sserie, lekkere hapjes om te delen voor uw team

Azië, Zuid-Amerika, de Provence, ​stuur uw collega's​​ op een culinaire een reis rond de wereld. In ons tapasrestaurant hebben de medewerkers van uw bedrijf de keuze. Kijk hoe onze chef de gerechten voor uw ogen samenstelt, in een chique omgeving​.

Meer lezen
Limoni
Contenu

Le Limoni e Tartufi, neem uw team mee op reis met de zoete geur van Italië

Limoni E Tartufi biedt u een zonnig menu vol smaken uit Italië en Sicilië en dit alles in een modern en warm kader. Naast pasta en pizza vindt u enkele niet te versmaden recepten zoals Osso Bucco, Escalope alla Milanese, Saltimbocca alla Romana... Genoeg om u als team een onvergetelijke herinnering te garanderen!

Meer lezen
Wout Bru
Contenu

Duik in de wereld van de dadaïstische kunst tijdens een uitzonderlijke maaltijd.

Wilt u uw werknemers verwennen? Dat kan door hen een unieke culinaire ervaring te bieden tijdens een uitzonderlijke maaltijd in ons restaurant Le Grand Verre. Beleef een tijdloze reis in de verbeelding van Marcel Duchamp via zijn werken en de creaties van de kunstenaar Jacques Charlier, geïnspireerd door de dadaïstische meester. Geniet van dit tijdloze moment en proef een van onze menu’s, die het resultaat zijn van het gastronomisch universum en de knowhow van onze chef Wout Bru en de unieke kennis van onze sommelier Gianluca Di Taranto.
Een wervelwind van fantasie en smaken wacht op u in dit prestigieuze etablissement, op slechts 100 meter van ons 5-sterren hotel Le Sanglier.

Meer lezen
Chambres Sanglier
Contenu

Comfortabele kamers om uit te rusten na een lange werkdag

Om het succes van uw zakelijke evenementen te garanderen biedt Le Sanglier verschillende hotelkamers aan. Afhankelijk van het budget van uw teambuilding, incentive of bedrijfsseminarie en de voorkeuren van uw medewerkers kiest u het meest geschikte kamertype. We beschikken over een ​honderdtal kamers ​in elkaars nabijheid om uw werknemers te herbergen.

Om de teamgeest en samenhang binnen het bedrijf te versterken is er niets beters dan een ​goede nachtrust​. Na een lange werkbijeenkomst trek uw schoenen uit en kruip in uw luxueuze bed. Hebt u meer ruimte nodig? Kies dan een van onze ​luxesuites ​en nodig uw gezin of partner uit voor uw bedrijfsseminarie.

Ontdek onze kamers
Durbuy
Contenu

Durbuy, een unieke plek in de Belgische Ardennen

Door de organisatie van uw bedrijfsseminarie of uw teambuilding toe te vertrouwen aan ons, krijgt u een droomkans om Durbuy, ​een Waalse toeristische hotspot, opnieuw te ontdekken​. Gelegen in het hart van de Ardennen, heeft de kleinste "stad" ter wereld een belangrijke plaats in de Belgische geschiedenis.

Deelnemers aan bedrijfsseminaries die door het hotel worden georganiseerd, kunnen van dit evenement profiteren om de omliggende plekken - doorspekt met poëzie - te bezoeken. Laat uw team een wandeling maken in de vallei van de Ourthe​ of laat ze de ​rotswand van Omalius​ ontdekken op een daguitstap.

Durbuy is niet alleen optimaal om uw bedrijfsseminarie te houden maar ligt ook op slechts ​45 minuten van Luik ​of ​Namen​, ​1 uur 15 van Brussel​ en ​2 uur van Gent​ of Antwerpen​.

 

Nos packages

Avec ou sans nuitées

nuitée
Contenu

Arrangement met overnachting

- Overnachting
- Ontbijt
- Koffiepauze in de ochtend 
- Seminar lunch & drankjes
- Seminariezaal
- Koffiepauze in de namiddag
- Parking en parkeerservice 
- Drankje aperitief 
- Menu Bru'sserie

vanaf 370€/pers.

Speciale voorwaarden: open op maandag, dinsdag, woensdag.
Voor minder dan 20 personen, prijzen seminarieruimte op aanvraag.
Boek dit arrangement
Sans nuitée
Contenu

Arrangement zonder overnachting

- Koffie en gebak welkom
- Koffiepauze in de ochtend
- Seminar lunch & drankjes
- Seminariezaal
- Koffiepauze in de namiddag
- Parking en parkeerservice
- Aperitief
- 4-gangen menu à la Bru'sserie

vanaf 220€/pers.

Speciale voorwaarden: open op maandag, dinsdag, woensdag.
Voor minder dan 20 personen, prijzen seminarieruimte op aanvraag.
Réservez ce package
Contenu

Vraag uw bedrijfsseminarie op maat aan

Le Sanglier​ des Ardennes heeft vele mogelijkheden voor het organiseren van uw bedrijfsseminarie,teambuildingevenement of incentive. Of u nu de teamgeest van uw medewerkers wilt aanscherpen of het hotel simpelweg wilt gebruiken als luxueuze werkplek,​ ons team past zich aan uw behoeften aan​. Wilt u een onvergetelijk bedrijfsevenement organiseren? We bieden u zelfs de mogelijkheid om​ het hele hotel af te huren​.

Als er ideeën voor teamactiviteiten bij u opborrelen, is het tijd om contact op te nemen met een van onze adviseurs​. Bezoek Le Sanglier en we stellen een persoonlijke offerte op voor u. Beter nog: laat onze verkoopvertegenwoordiger u in uw bedrijf opzoeken en u krijgt een gratis offerte​ voor de organisatie van uw bedrijfsseminarie!

Contacteer ons
Download onze brochure
Brochure b2b sanglier hotel