Een culinaire wereld voor elke gelegenheid

Hotel Sanglier des Ardennes, een 5-sterrenhotel in het hart van Durbuy, heeft vier unieke restaurants . Elk van hen biedt een andere culinaire ervaring om aan alle smaken te voldoen. Voor een romantisch diner, een zakelijke maaltijd of een maaltijd met vrienden, ontdek de verfijnde en ongewone keuken van de Belgische sterrenchef Wout Bru.

Vier uitzonderlijke restaurants in de kleinste stad ter wereld

Grand Verre

Onze culinaire parel, bekroond met een Michelin-ster. Chef-kok Wout Bru biedt inventieve gastronomische gerechten in een surrealistische setting geïnspireerd door Marcel Duchamp.

Bru’sserie

Gerechten bereid met zorg en gepresenteerd met elegantie met de beste ingrediënten van de regio.

Limoni e Tartufi

Authentieke en heerlijke Italiaanse keuken, met traditionele gerechten zoals verse pasta, risotto 's en knapperige pizza' s.

Wagyu

Perfect gekookte grillgerechten voor een uitzonderlijke smaak. Vlees en vis van superieure kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd.

cuisine de la brusserie
Contenu

Ontdek de keuken van onze chef-kok Wout Bru

Komt u naar Durbuy ? Kom en ontdek wat Wout Bru tot één van de beste chef-koks van België heeft gemaakt.

Een emblematische figuur van het Belgische gastronomische landschap, Wout Bru werd opgeleid aan de Ter Groene Poorte hotelschool in Brugge en ging vervolgens naar het buitenland. Het was in Eygalières, in het Alpilles-massief in Frankrijk, dat hij zijn eerste vestigingen opende. Vandaag werd zijn werk aan het hoofd van de 4 restaurants van Le Sanglier des Ardennes beloond met een eerste ster in de Michelin-gids voor het restaurant Le Grand Verre.

grand verre
Contenu

Le Grand Verre, het Michelin-sterrenrestaurant in Durbuy

Dompel uzelf onder in de wereld van de dadaïstische kunst voor een uitzonderlijke maaltijd in ons met een Michelin-ster bekroonde restaurant Le Grand Verre. Ervaar een tijdloze reis in de verbeelding van Marcel Duchamp door zijn werken en de creaties van de kunstenaar Jacques Charlier, geïnspireerd door de dadaïstische meester. Geniet van dit tijdloze moment en proef één van onze menu 's uit het gastronomische universum en de knowhow van onze chef-kok Wout Bru , evenals de unieke kennis van onze sommelier Gianluca Di Taranto.

 

Reserveer een tafel