Mediterrane smaken in het hart van de Belgische Ardennen.

U dacht dat Le Saint Amour verdwenen was? Niets is minder waar! Het hotel is gebleven maar biedt u nu een nieuw restaurant aan! Limoni E Tartufi, restaurant & pizzeria à Durbuy, waar de Italiaanse gastronomie op de eerste plaats komt. U ontdekt dit uiterst gezellig restaurant op de benedenverdieping van het hotel.

limoni & tartufi - extérieur

De basis van de Italiaanse keuken

Bij Limoni & Tartufi serveren we uiteraard heerlijke pizza's en pasta's maar er is zoveel meer te ontdekken in de Italiaanse gastronomie. Onze chef koos voor een variatie aan kleuren en smaken en plaatste ook lekkere klassiekers zoals: osso bucco, bruschetta, carpaccio en zelfs heerlijke risotto op de kaart. Fijne Italiaanse wijntjes niet te vergeten. Dit alles in een warm en gezellig kader in het hartje van Durbuy.

limoni & tartufi

Terug naar de basis van de Italiaanse keuken

limoni & tartufi

Ruime keuze aan wijnen

limoni e tartufi

Modern en warm kader in Durbuy

Delicatessenzaak tot uw dienst

Naast het restaurant bevindt zich ook een delicatessenzaak waar je heerlijke producten uit Sicilië kan vinden. Exclusieve olijfolie, pasta,.. maar ook verse pizza's. Alle ingrediënten en producten worden zorgvuldig geselecteerd op smaak, versheid en originaliteit. Kom dit zeker eens ontdekken.

limoni & tartufi - épicerie fine

Producten van topkwaliteit afkomstig uit Sicilië

limoni & tartufi

Zorgvuldige selectie van ingrediënten

Overnachten in Saint-Amour

Na een heerlijk Italiaans diner kan u overnachten in ons hotel Le Saint Amour. Dit hotel, pal in het hartje van Durbuy gelegen, biedt 14 verrassende kamers aan. Elke kamer is uniek. Word wakker in het mooie Durbuy, met zicht op het kasteel of op de Ardense bossen.

Meer info
Le Saint Amour - Suite Douceur
Contenu

Uw verblijf in Durbuy

Kan u niet wachten om de authentieke smaken van Italië te ontdekken of een onvergetelijke nacht door te brengen in Durbuy? Boek dan nu.

Boeking