Vier de kerst- en nieuwjaarsvakantie in Durbuy, in het hart van de Ardennen

De Belgische Ardennen bieden alle ingrediënten voor onvergetelijke eindejaarsfeesten : adembenemende landschappen, een magische kerstmarkt en gerenommeerde gastronomische restaurants! 

Volg de gids en ontdek ons programma om het jaar 2023 in stijl af te sluiten.

Het programma van uw eindejaarsvakantie in de Ardennen

Laat u meevoeren door de magie van de Kerstmarkt van Durbuy

Dompel uzelf onder in de betoverende sfeer van de kerstmarkt van Durbuy, één van de mooiste kerstmarkten van België. Wandel door de steegjes van het historische centrum, doorheen de straatjes en langs de typische kraampjes en ontdek onze vele ambachtslieden, de grote overdekte schaatsbaan en de lokale culinaire specialiteiten van het seizoen, zoals de aardappel Foie Gras !

Ontdek meer

Geniet van een moment van intense ontspanning in onze wellness

Neem een welverdiende pauze tijdens deze drukke periode, trakteer uzelf op een dagje ontspanning in het wellnesscentrum van Durbuy, het wellnesscentrum van de Sanglier des Ardennes. Ontspan in de sauna, geniet van de panoramische jacuzzi en van revitaliserende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Een perfecte pauze om het nieuwe jaar met sereniteit te verwelkomen.

Geniet van de uitzonderlijke gerechten van onze gastronomische restaurants

De eindejaarsfeesten zijn de perfecte gelegenheid om de vele restaurants van Durbuy te verkennen. Van de traditionele lokale keuken tot internationale gerechten, laat u verleiden door een uitzonderlijke culinaire ervaring die een vleugje genot aan uw feesten zal toevoegen. Liefhebber van de gastronomische keuken? Reserveer een tafel in Au Grand Verre, het sterrenrestaurant in Durbuy, onder leiding van de Belgische chef-kok Wout Bru.

Neem een teug zuurstof in de Ardense bossen

Ontsnap aan de drukte van de festiviteiten en ga op avontuur door de prachtige Ardense bossen. In de winter veranderen de landschappen tot adembenemende panorama 's. Of het nu tijdens een verkwikkende wandeling is of tijdens een mountainbiketocht, verken de ongerepte natuur rondom Durbuy en geniet van een echte teug frisse lucht.

Geniet van zoete lekkernijen in het hart van de oude stad

Tijdens uw verblijf in Durbuy kunt u een pauze maken bij Désirée, een heerlijk theesalon gelegen in het historische centrum van Durbuy, met een prachtig uitzicht op het kasteel van Durbuy. A la carte, vele zoete lekkernijen en traktaties voor een hartverwarmend en gezellig moment in een uitzonderlijke omgeving. 

Maak de avonturier in u wakker en ervaar volop sensaties

Houdt u van sterke sensaties? Ga naar Adventure Valley Durbuy, het grootste avonturenpark van België. Boomklimmen, duizelingwekkende tokkelbaan of rotsklimmen, verleg uw grenzen en creëer onvergetelijke herinneringen in het hart van de Ardense bossen van de regio Durbuy.

Als het weer niet meezit, ga dan naar het Adventure Valley Indoor Park. U zult vele indoor activiteiten ontdekken die geschikt zijn voor het hele gezin: bowlen, lasergame, fast tag of indoor speeltuin.

Meer info

Trakteer uzelf op een vijfsterrenverblijf ver weg van uw dagelijkse routine

Sluit het jaar in stijl af met een luxueus verblijf in een iconisch hotel in Durbuy, de Sanglier des Ardennes. Geniet van stijlvolle kamers, onberispelijke service en eersteklas faciliteiten. Laat ons voor elk detail zorgen, ontspan en geniet volop van het eindejaar dankzij dit vijfsterrenverblijf.

Boek een kamer
Contenu

Waar Kerstmis doorbrengen in de Ardennen?

Breng een magische kerstavond door in het Hotel Sanglier in Durbuy! Ons speciale kerstarrangement belooft u een onvergetelijke avond met een uitzonderlijk feestelijk menu, overnachting in één van onze luxe kamers en brunch op 25 december. 

Wacht niet langer om ons kerstarrangement  te boeken en vier Kerstmis in luxe en comfort, omringd door de feestelijke en warme sfeer van de Belgische Ardennen

Info & Reserveringen
sapin de noel