Organiseert u een bedrijfsevenement? Kies de natuurlijke omgeving van Durbuy

Op zoek naar een bestemming die een verandering van omgeving en een inspirerende setting combineert voor uw volgend professioneel seminarie ? De Belgische Ardennen en het prachtige stadje Durbuy wachten op u voor een unieke ervaring. Ontdek de pittoreske landschappen van de regio, met een groene omgeving die gunstig is voor reflectie en creativiteit. Ver weg van de stedelijke drukte, biedt de Ardennen u een serene en rustige omgeving, die de concentratie en productiviteit bevordert.

Geniet ook van de authenticiteit en charme van het historische stadscentrum van Durbuy. Met zijn geplaveide straatjes en stenen huizen is het kleinste stadje ter wereld een toeristische trekpleister in Wallonië. Durbuy heeft niet enkel een uitzonderlijke omgeving, maar ligt ook op slechts 45 minuten van Luik of Namen, 1 uur 15 van Brussel en 2 uur van Gent of Antwerpen.

Hoe een professioneel seminarie organiseren?

1. Doelen stellen

Wat wilt u bereiken met dit evenement? Bepaal de te behandelen onderwerpen of de vaardigheden die deelnemers moeten leren.

2. Budget

Stel een totaalbudget op voor het seminarie, rekening houdend met alle kosten, zoals zaalhuur, apparatuur, eten, sprekersvergoedingen, enz.

3. Locatieselectie

Kies een geschikte locatie op basis van het aantal deelnemers en geplande activiteiten. Zorg ervoor dat de locatie over de nodige faciliteiten beschikt, zoals een vergaderruimte, audiovisuele apparatuur, enz.

4. Stel een datum in

Selecteer een datum die bij de meerderheid van de deelnemers past en u voldoende tijd geeft voor de voorbereiding.

5. Agenda

Ontwikkel een gedetailleerde agenda voor het seminarie. Neem behandelde onderwerpen, schema 's voor conferenties, workshops, pauzes en sociale activiteiten op.

6. Uitnodigingen

Stuur uitnodigingen naar deelnemers met alle belangrijke informatie over het seminarie, inclusief datum, locatie, programma en registratiegegevens.

7. Logistiek

Organiseer alle logistieke details, zoals het boeken van hotelkamers voor externe deelnemers, catering, materialen die nodig zijn voor presentaties, enz.

8. Follow-up

Volg na het seminarie de deelnemers op om feedback te verzamelen en de effectiviteit van het evenement te beoordelen. Gebruik deze informatie om toekomstige seminaries te verbeteren.

Sans nuitée

De verschillende soorten bedrijfsseminaries

Houd er rekening mee dat er verschillende soorten bedrijfsseminaries zijn, die elk aan een specifiek zakelijk doel voldoen.

Werkseminarie

Het is bedoeld om leden van een team of afdeling samen te brengen om lopende projecten te bespreken. Dit kan zijn om problemen op te lossen, belangrijke beslissingen te nemen of samen te werken aan specifieke taken. Het belangrijkste doel is om de productiviteit en efficiëntie van de groep te verbeteren door communicatie, coördinatie en teamsamenhang te bevorderen.

Integratieseminaries

Dit wordt meestal geregeld voor nieuwe medewerkers of leden van een nieuw gevormd team. Het doel is om de integratie van deelnemers in het bedrijf of de groep te vergemakkelijken en een gastvrije omgeving te creëren en een succesvolle integratie te bevorderen.

Opleidingsseminarie

Het is gericht op het ontwikkelen van de vaardigheden en kennis van deelnemers. Het kan zich richten op specifieke onderwerpen die verband houden met hun werkterrein of transversale vaardigheden. Het doel is om de capaciteiten van de deelnemers op te bouwen, hen op de hoogte te houden van de nieuwste praktijken in de sector en hen te helpen hun professionele prestaties te verbeteren.

Motivatieseminarie

Het is bedoeld om deelnemers te stimuleren door hen te helpen hun potentieel te ontdekken, obstakels te overwinnen en een positieve houding aan te nemen ten opzichte van hun professionele doelen. Sessies kunnen coaching conferenties of activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling omvatten.

Managementseminarie

Dit is vooral gericht op leidinggevenden en teamleiders. Zijn doel is om hun leiderschap, teammanagement, besluitvorming en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Sessies kunnen gaan over onderwerpen als effectieve communicatie, verandermanagement en het creëren van een positieve werkomgeving.

enseigne sanglier

Vertrouw op het team van de Sanglier des Ardennes voor uw volgende professionele evenement

Bent u op zoek naar een buitengewone locatie om uw volgend bedrijfsseminarie te houden? Het Hotel Sanglier des Ardennes verwelkomt uw medewerkers in een unieke omgeving. 

Ons team creëert een seminarie, incentive of teambuilding op maat voor uw bedrijf en dat beter dan een evenementenbureau. Profiteer van onze modulaire vergaderruimten, onze uitzonderlijke restaurants en ons breed aanbod aan groepsactiviteiten.

Een luxesetting voor uw medewerkers

Het Hotel Sanglier des Ardennes is volledig ontworpen voor uw professionele evenementen. In het nieuwste deel van het hotel, de Sanglier Bas, bieden wij u 4 modulaire seminariezalen. Perfect voor het organiseren van uw vergaderingen, u kunt er ook een videoconferentie plannen met uw klanten of een animatie organiseren met uw medewerkers.

Buiten de werkuren verandert de Sanglier in een betoverende omgeving. Een wellnessruimte, een gastronomisch restaurant, comfortabele kamers en suites staan garant voor een 5-sterren service. Ontdek 's avonds "La Cave", onze privéclub en beleef een waanzinnige avond!

 

Een seminarieprogramma op maat 

Om het succes van uw dag of weekend te verzekeren, is het Hotel Sanglier de Durbuy verantwoordelijk voor de planning van het volledige verloop van uw bedrijfsevenement. Congres, werksessies, training of zelfs bedrijfsavond, wij weten ons aan te passen aan uw professionele doelstellingen.

Wilt u de teamgeest onder uw medewerkers versterken? Het is ook mogelijk om teambuilding of incentive activiteiten te integreren in het programma van uw bedrijfsseminarie.

 

Leuke en sportieve activiteiten in Adventure Valley

Zin om te genieten van het groen van de regio? We kunnen één van de vele sportieve activiteiten van Adventure Valley, het grootste avonturenpark van België, in uw programma integreren! 

Deze plek is afgesneden van de buitenwereld, en op slechts een paar minuten van het stadscentrum, is perfect voor het houden van teambuilding activiteiten.

Ontdek onze B2B-arrangementen

nuitée

Met overnachting

Dit arrangement is inclusief overnachting, het All Inclusive Maaltijdenarrangement, de Seminariezaalverhuur, de Parking en een Menu bij de Bru'ssserie.

vanaf € 370/pers.

Sans nuitée

Zonder overnachting

Dit arrangement is inclusief het All Inclusive Maaltijdenarrangement, de Seminariezaalverhuur, de Parking en een 4-gangen Menu bij de Bru'ssserie.

vanaf 220€/pers.

Contenu

Vraag een offerte aan voor een programma op maat

De Sanglier des Ardennes heeft vele mogelijkheden voor het organiseren van uw bedrijfsseminarie, teambuildingevenement of incentive. Of u nu de teamgeest van uw medewerkers wilt aanscherpen of het hotel simpelweg wilt gebruiken als luxewerkplek, ons team past zich aan uw behoeften aan. 

Contact opnemen
Brochure downloaden
Brochure B2B