Breng medewerkers samen in de Ardennen, een unieke omgeving voor jouw volgende seminar of teambuilding

Wil jij een business event organiseren buiten de kantoren? Doorbreek de sleur van jouw werknemers en ga samen Durbuy ontdekken, de populairste bestemming in de Belgische Ardennen!

In dit artikel maak je kennis met de vele voordelen die de stad Durbuy te bieden heeft om het succes van jouw congres, seminar of teambuilding te garanderen.

Place de Durbuy

Als team op adem komen in de ongerepte natuur van Durbuy

Durbuy kiezen voor de organisatie van jouw seminar of teambuilding is jouw medewerkers en partners een unieke gelegenheid bieden om de charme van de Ourthevallei te ontdekken en om op adem te komen.

Profiteer van de sereniteit van de streek om jouw medewerkers beter te leren kennen buiten de werkomgeving. Vergeet even je doelen voor een dag of tijdens een kort verblijf en ontspan midden in de natuur

Een veelzijdige organisatie voor jouw business events

Ben jij op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw volgende seminar? Het hotel Sanglier verwelkomt jouw teams voor een dag, een weekend of een week.

 

sanglier hotel

De Sanglier, een uitzonderlijke locatie voor een 5-sterren evenement in Durbuy

Ons 5*-hotel ligt in het hart van de stad en is een must in de Belgische Ardennen, populair bij bezoekers uit de hele wereld. Of je nu een congres, een vergadering of een teambuilding organiseert, dankzij onze ruime infrastructuur en onze ideale ligging kun je profiteren van de drukte van het stadscentrum, maar ook van de sereniteit van de oevers van de Ourthe, dit alles in een kader van luxe en comfort.

4 moduleerbare vergaderzalen voor de organisatie van jouw meetings

Het hotel Sanglier biedt bedrijven 4 modulaire en volledig uitgeruste vergaderzalen. Deze ruimtes zijn ideaal voor de organisatie van een congres, training of videoconference met jouw externe medewerkers.

Wens je gebruik te maken van de zalen voor teambuilding of incentive activiteiten? Ook dát is mogelijk, vraag het onze adviseurs.

 

salle de réunion

 

Comfortabele kamers om te ontspannen na een dag werken

Om het succes van jouw business event te garanderen, biedt de Sanglier verschillende hotelkamers voor jouw team. Afhankelijk van het budget van jouw teambuilding, incentive of seminar kies je het meest geschikte kamertype.

Ontdek onze kamers & suites

Uitzonderlijke restaurants om jouw teams te verrassen

Om de teamspirit binnen jouw bedrijf te versterken, is er geen betere manier dan samenkomen onder het genot van een lekkere maaltijd. Het stadscentrum van Durbuy telt tal van restaurants die elk hun eigen culinaire universum aanbieden. Om de smaakpapillen van al jouw medewerkers tevreden te stellen, nodigt Hotel Sanglier je uit om zijn 4 uitzonderlijke restaurants te ontdekken:

Wagyu

La Bru'sserie

Heerlijke gerechtjes die je met je tafelgenoten kan delen.

LGV

Le grand verre

Dompel je onder in de wereld van de dadaïstische kunst tijdens een sterrenmaaltijd.

Limoni

Le Limoni e Tartufi

Een zoete Italiaanse smaak om jouw team te laten reizen.

Wagyu

Le Wagyu

De magie van het grillen om je geest leeg te maken.

Een evenement midden in de natuur, op slechts 1 uur van Brussel

Naast een uitzonderlijke omgeving, talrijke teambuilding activiteiten en een volledige infrastructuur voor de organisatie van jouw business event, is Durbuy een ideale plaats om jouw medewerkers samen te brengen. Gelegen in het hart van de Ardennen, ligt de stad op slechts 1 uur van Brussels South Charleroi Airport, 1 u 30 van Brussel (Hs trein, luchthaven Zaventem) en 3 u van Utrecht.

Terrasse Wagyu

Veel teambuilding en incentive activiteiten

Culinaire en oenologische ontdekking 

Wijnproeverij of gastronomische wandelingen met lokale producten, doe een beroep op de services van de Sanglier en ontdek onze ideeën voor gastronomische incentives. Dankzij onze verschillende lokale partners kunnen we ook allerlei activiteiten buiten het hotel organiseren.

Sportactiviteiten in de buitenlucht

Wil je genieten van het groen in de regio? Ontdek de natuurlijke omgeving van het park Adventure Valley en zijn vele sportieve activiteiten als ziplines, free fall, kajakverhuur, klimparcours, mountainbikes en nog véél meer! Het is een plek afgesloten van de wereld, perfect voor teambuildingactiviteiten.

Autorally in het hart van de Ardennen

Ontdek de pittoreske wegen van de Belgische Ardennen met jouw team. Het hele jaar door organiseert ons hotel verschillende autorally's, die allemaal leiden door de unieke omgeving van het kleinste stadje ter wereld; Durbuy. De uitstekende ligging van ons hotel maakt het tot een ideale plek voor een tussenstop of een verblijf met jouw collega's.

Maak kennis met golf

Heb jij golflieĬebbers in het team? Geniet van een seminar in de Ardennen en trakteer op een dag in het groen op de Durbuy Golf Club of in de Golf Club Five Nations.

Contenu

Hotel Sanglier, de partner voor jouw business event op maat

De Sanglier heeft vele mogelijkheden voor het organiseren van jouw seminar, teambuilding of incentive. Of je nu de teamspirit van jouw medewerkers wilt verbeteren of het hotel gewoon als luxueuze werkplek wilt gebruiken, ons team past zich aan jouw doelstellingen aan. Wil je een onvergetelijk bedrijfsevenement organiseren? Wij bieden zelfs de mogelijkheid om het hotel volledig te privatiseren.

Neem contact op
Download de brochure
brochure b2b