Hebt u dit najaar een verblijf in Durbuy gepland, maar zit het weer niet mee?
Het Sanglier Hotel presenteert u 4 overdekte activiteiten om samen met vrienden of familie van te genieten zodat u alles uit uw verblijf in de kleinste stad ter wereld kunt halen.

Een intermezzo in de wellness center

Zoals we weten, kan het herfstseizoen in België nog enkele zeer mooie zonnige dagen bieden, maar ook enkele stevige buien. Maak van de gelegenheid gebruik om jezelf te trakteren op een moment van ontspanning in het intieme kader van de wellnessruimte van Le Sanglier.

Onze spa beschikt over twee ruimtes: een gedeelte voor massages en lichaamsbehandelingen en daarnaast een wellnessruimte. Deze laatste biedt een aantal faciliteiten zoals hammam, sauna, jacuzzi en hydrotherapie, en dit alles met een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de stad van Durbuy.

Hebt u uw verblijf nog niet geboekt? Ontdek onze wellnessaanbiedingen, een combinatie van een overnachting in Hotel Sanglier mét toegang tot het wellness center.

Contact & Reservaties
Consulteer de tarieven

Een moment van plezier in Adventure Valley

Profiteert u van de herfstvakantie om met uw gezin Durbuy te ontdekken? Breng een dag door in Adventure Valley! Het park biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud, op slechts 10 minuten van het historische stadscentrum van Durbuy.

Naast de vele buitenactiviteiten die het hele jaar door geopend zijn, biedt het beroemde avonturenpark nu ook een gloednieuwe overdekte ruimte voor eindeloos plezier: een speeltuin, bowling, lasergame, fast tag,... ontdek de verschillende indoor activiteiten waarmee u uw familieleden of vrienden kunt uitdagen. Heb je trek? Neem een gastronomische pauze in restaurant "La Fabrique."

Overzicht activiteiten
Reserveer uw pas
aire de jeux intérieure Adventure Valley

Een gastronomische stop in een uitzonderlijk restaurant

Laat u meeslepen door het heerlijke aroma van de keuken van de beroemde chef-kok in het Belgisch gastronomisch landschap, Wout Bru. Reserveer een tafel in een van zijn 4 restaurants, geniet van een uitzonderlijke maaltijd en ontdek zijn unieke culinaire wereld.

U heeft uw verblijf in Durbuy nog niet geboekt? Ontdek onze exclusieve pakketten: een nacht in Hotel Sanglier in combinatie met een menu voor twee in een van onze uitzonderlijke restaurants.

le grand verre restaurant durbuy

Le Grand Verre

Geniet van een uitzonderlijke maaltijd in het hart van de dadaïstische kunst.

Zie het menu
plat à partager de la brusserie

La Bru’sserie

Ga op een culinaire wereldreis.

Zie het menu
restaurant limoni tartufi durbuy

Limoni E Tartufi

Laat je verleiden door de zoete geur van Italië.

Zie het menu
restaurant le wagyu

Wagyu

Ontdek de magie van grillen.

Zie het menu

Ontdek de beste wijnen tijdens een degustatie

Profiteer van het sombere weer om een van de mooiste wijnkelders van België te ontdekken: die van het Hotel Sanglier. Hier kunt u verschillende wijnen proeven die zorgvuldig werden geselecteerd door een van onze sommeliers. Daarnaast kunt u er ook alles leren over de wereld van de oenologie: de regio's, het terroir, het werk in de wijngaarden en de wijnbereiding.

Of u nu een hobbyist of een beginner bent, deze activiteit is een gelegenheid om uw kennis te perfectioneren terwijl u een gezellig moment deelt met familie of vrienden rond verschillende degustatie thema's.

Contact & Reservaties
Meer informatie
cave à vins Sanglier

Droomt u ervan om de magie van de feestdagen in Durbuy te beleven? Ontdek onze eindejaarsaanbiedingen.

hôtel sanglier noël

Kerst

Overnachting 

Kerstmenu inclusief wijnen in de Bru'sserie

Toegangsticket Kerstmarkt

Brunch op 25 december

Parking

Zie het aanbod
nouvel an durbuy

Nieuwjaar

2 Overnachtingen 

Menu by Wout Bru inclusief wijn in de Bru'sserie

Continentaal ontbijt

Toegangsticket Kerstmarkt

Nieuwjaarsmenu inclusief champagne & wijn 

Nieuwjaarsfeest inclusief drank 

Brunch op 1 januari

Parking

Zie het aanbod
terrasse restaurant la brusserie

Stay & Dine

2 Overnachtingen

2 Ontbijten

Menu in Le Grand Verre 

Sharing Menu in La Bru'sserie

Parking & valet parking

Zie het aanbod