chambre delux sanglier
Contenu

Verblijf in onze luxueuze kamers en suites

Rijdt u door het kleinste stadje ter wereld? Stap uit bij het Hôtel Sanglier des Ardennes, een 5-sterrenaccommodatie in het hart van het historische centrum van Durbuy. Afhankelijk van de categorie kamer of suite die u kiest, geniet u van een geoptimaliseerde ruimte of een groter oppervlak, dit alles in absoluut comfort.

Onze 96 kamers zijn ingericht in het historische gedeelte van het hotel maar ook in de nieuwe vleugel. Voor meer flexibiliteit en gemak zijn onze kamers 24 uur per dag toegankelijk dankzij een automatische check-in terminal.

nature de durbuy
Contenu

Geniet van een adembenemend uitzicht op Durbuy

De kamers van Hotel Sanglier bieden u een adembenemend uitzicht op de groene heuvels van de regio en de oude stad. Inderdaad, de bevoorrechte positie van onze 5* accommodatie stelt u in staat om te genieten van de geneugten van het stadscentrum en de rust van de omgeving van de Ourthe. U kunt de natuurlijke schoonheid van de regio vanuit uw raam bewonderen terwijl u geniet van het comfort van uw kamer.

suite d'hotel
Contenu

Ruime kamers voor familievakanties

Het Hotel Sanglier biedt verschillende categorieën kamers en suites om zich het beste aan te passen aan de omstandigheden van uw reis. Voor gezinnen bieden we familiekamers aan met extra bedden voor uw kinderen.  

Tijdens de schoolvakanties bieden we regelmatig evenementen aan die aangepast zijn aan de allerkleinsten. Sinterklaasbezoek of Paasbrunch, kinderen kunnen ook genieten van een 5* verblijf in het Hôtel Sanglier te Durbuy.

Contenu

Onze actuele aanbiedingen

Afhankelijk van het seizoen biedt het Hotel Sanglier des Ardennes vele arrangementen voor 2 personen die de overnachting, het restaurant, toegang tot de wellness of vele andere activiteiten combineren.

Ontdek onze aanbiedingen