Opening hours

The Wagyu is open 7 days a week 7/7.

Live Music and DJ every day from 18h30 to 23h00.

Wagyu restaurant
Contenu

Restaurant Grill Durbuy

At Wagyu, our chef Wout Bru has developed a concept that’s a feast for the eyes as well as the taste buds. The colourful, flavoursome dishes are made with the finest ingredients – nothing short of works of art. Here, lobster and rack of lamb take centre stage. And because the grill is visible from the dining room, guests can watch the magic happening before their eyes.

Gault&Millau2022

See the menu

Book now

T. : 086 21 32 62

Soirée du Nouvel-An au Wagyu

165€/pers

Votre menu 4 services, forfait boissons inclus

Tartare de Thon, Passion, Foie Gras Poêlé, Poudre de Pain d’Epices 
--
Lasagne de Homard, Beurre Blanc au Thym
--
Couronne de Biche, Chicon Braisé, Airelles, Croquettes de Pomme-de-Terre. 
--
Yuzu Praliné 
--
Coupe de Champagne à minuit 

Forfait vins 

2020 Branco Vulcânico, Azores Wine Company. Açores IG, Portugal
2019 Monthélie, Domaine Potinet-Ampeau. Monthélie AOC, France
2019 Teroldego Magnum, Elisabetta Foradori. Vigneti delle Dolomiti IGP, Italie
2020 Petit Manseng, Domaine Papolle. Jurançon AOC, France

Coupe de champagne à 23h00 dans le Bar Doré de l'Hôtel Sanglier. 

Réservation par téléphone uniquement par téléphone 086/213262

Les annulations tardives et les No-show occasionneront 100% du montant total de votre séjour.

+32 (0)86 21 32 62