Waarom uw zomervakantie in de Belgische Ardennen doorbrengen?

De Belgische Ardennen staan bekend om hun natuurlijke schoonheid en rustige sfeer. Of u nu een natuurliefhebber bent, een sportliefhebber of gewoon op zoek bent naar een plek om te ontspannen, dit is een gebied dat het allemaal heeft! De groene landschappen, kronkelende rivieren en dichte bossen maken het de perfecte setting voor een onvergetelijke vakantie, zelfs als u dicht bij huis blijft.

ruelles durbuy

Bezoek Durbuy, één van de mooiste stadjes van België

Toeristische trekpleister in Wallonië, Durbuy is een echte parel van de Ardennen. Beschouwd als één van de mooiste plekjes van België, zal het stadscentrum u verleiden met zijn middeleeuwse charme. Wandel door de geplaveide straatjes, bewonder de stenen huizen en geniet van de unieke sfeer. Durbuy biedt ook een veelheid aan restaurants, cafés en winkels waar u de lokale gastronomie en ambachtelijke producten kunt ontdekken.

 

 

Durbuy : een uniek natuurlandschap en een totale verandering van omgeving in de Ardennen

De regio Durbuy biedt een uitzonderlijk natuurlandschap. Geniet van lange wandelingen in het bos, ontdek adembenemende panorama 's en neem de tijd om opnieuw in contact te komen met de natuur.

Fietsliefhebbers kunnen zich volledig overgeven aan ritten door de heuvels en valleien, terwijl watersportliefhebbers kunnen genieten van een kajakafdaling langs de rivier de Ourthe.

3 ideeën voor activiteiten in de natuur

Balade en forêt

Wandeling in het bos

Er gaat niets boven een wandeling in het bos om weer in contact te komen met de natuur en te genieten van de frisse lucht van de Ardennen. Verken de groene paden, ontdek de lokale flora en fauna, en laat je wiegen door de rust en sereniteit van het bos.

Geïnteresseerd? Vraag meer informatie over de wandelingen bij de receptie van het hotel.

Labyrinthe

Doolhof van Durbuy

Voor een leuke en uitdagende avontuur, ga naar het Doolhof van Durbuy! Dit unieke gigantische maïsdoolhof in België is geschikt voor alle leeftijden, met raadsels en uitdagingen onderweg. Een ideale activiteit voor families en vriendengroepen.

Informatie & Reservering
Golf

Initiatie tot golf

Ontdek het plezier van golf met een initiatie bij Golf Durbuy. Of je nu een beginner bent of je spel wilt verbeteren, deze prachtige omgeving biedt de ideale setting om te leren. Geniet van de adviezen van experts terwijl je je onderdompelt in de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Informatie & Reservering

Deel een culinair moment op de zonnige terrassen van Durbuy

Liefhebbers van gastronomie? Het centrum van Durbuy is vol met restaurants en zonnige terrassen. Neem eens eventjes de tijd op uw dag om te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden of familie en ontdek lokale culinaire specialiteiten. Gastronomisch restaurant, typische brasserie of sterrenlocatie, in Durbuy is er voor elk wat wils!

Een aanbeveling nodig? Hotel Sanglier de Durbuy presenteert zijn 4 restaurants, elk met een eigen concept.

Wat te doen in Durbuy deze zomer? Ontdek de niet te missen evenementen van het seizoen

Chalet Bru

Chalet Bru by Miraval

Geniet van een gezellig moment op het terras van Chalet Bru by Miraval

Vanaf 12 juli en de hele zomer door kleurt Chalet Bru in de stijl van Miraval!

Naast het genieten van een drankje op het gezellige lounge terras, kun je gebruikmaken van de 8 jeu de boules banen die exclusief voor gasten zijn gereserveerd.


 

Cochonnet d'or

Cochonnet d'Or

Neem deel aan het Cochonnet d'Or (Gouden Knorretje), ons jaarlijkse petanquetoernooi

Op 31 augustus en 1 september organiseert Hotel Sanglier haar jaarlijkse petanquetoernooi, het Cochonnet d’Or (Gouden Knorretje) !

Ook dit jaar, kom uzelf testen aan ervaren spelers in de onvergelijkbare omgeving van de oude stad. Een dag van vriendschappelijke competitie in het teken van goed humeur en gezelligheid!

Durbuy vue drone

Nationale feestdag

Vier 21 juli 2024 in het hart van Durbuy

Heeft u niets gepland voor de nationale feestdag ? Kom de 21ste juli vieren in Durbuy

Voor de gelegenheid pakt de stad groots uit met haar traditionele vuurwerk van 20 juli. Kom deze prachtige show bewonderen en profiteer van uw bezoek om een overnachting te boeken in ons 5-sterrenhotel in het centrum van Durbuy.

Brunch d'été

Zomerbrunch

Kom brunchen met het gezin in een gezellige en warme sfeer!

Op 18 augustus 2024 organiseert het Sanglier des Ardennes een familie zomerbrunch in zijn restaurant. Op het menu staat een groot warm & koud buffet met seizoensgerechten.

Frisdranken en warme dranken zijn inbegrepen in het arrangement. Bij aankomst krijgt u een glas prosecco aangeboden.

Brengt u uw vakantie door in Durbuy met het gezin?

Ontdek onze selectie van de beste activiteiten in Durbuy om samen met het gezin te doen!

Top 5 gezinsactiviteiten
Contenu

Boek nu uw zomervakantie in Durbuy

Voor uw zomervakantie in de Ardennen, kom naar Durbuy, een van de mooiste steden van België en een toplocatie voor toerisme in Wallonië.

Reserveren
durbuy