Durbuy, de ideale bestemming voor uw eerste gezinsuitstapje van het jaar 2024

Profiteer van de terugkeer van de rust aan het begin van het jaar om te genieten van een onvergetelijk verblijf in Durbuy met uw dierbaren. Of het nu met familie of vrienden is, de stad Durbuy en haar omgeving bieden een ideale omgeving en verscheidene activiteiten voor jong en oud. Het Hotel Sanglier des Ardennes nodigt u uit om de warme sfeer en alle aangeboden diensten te ontdekken om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Activiteiten geschikt voor alle leeftijden

Tijdens uw weekend in de Ardennen, is Durbuy het ideale startpunt om de vele activiteiten in de regio te ontdekken. Het kleinste stadje ter wereld ligt op slechts 1u30 van Brussel en biedt een betoverende en rustige omgeving in het hart van de natuur.

rocher

Wandelingen midden in de natuur

Verken de natuurlijke schoonheid van de Ardennen tijdens wandelingen met het gezin, te voet of met de fiets. Van beboste paden tot panoramische uitzichten, elke stap onthult een nieuw aspect van de Ardennen.

parcours accrobranche

Activiteiten voor avonturiers

Voor liefhebbers van avontuur, bieden de Ardennen spannende activiteiten voor het hele gezin. Doe volop ervaringen op in het Adventure Valley Park, een speeltuin midden in de natuur!

dégustation de vins

Workshop wijndegustatie

Liefhebbers van goede smaken zullen zeer tevreden zijn met de workshop wijnproeven in de Caves du Sanglier. Laat uw zintuigen ontwaken en deel een gezellig moment rond een selectie kwaliteitswijnen.

Ontdek de beste restaurants in het centrum van Durbuy

Uw verblijf in de Ardennen zou niet compleet zijn zonder het gastronomische aanbod van onze regio te ontdekken! Geniet tijdens uw verblijf op basis van halfpension in het Hotel Sanglier des Ardennes van toegang tot de beste gastronomische restaurants in het centrum van Durbuy, waar elk gerecht een culinair kunstwerk is, gecreëerd door chef-kok Wout Bru. Laat u meeslepen door een uitzonderlijke zintuiglijke ervaring, om met uw familie of vrienden te beleven.

Contenu

Toegang tot het wellnesscentrum van de Sanglier, een oase van welzijn

Voor een moment van ontspanning dompelt u zich onder in de rustige omgeving van de wellness van de Sanglier des Ardennes. Laat de stress achter u en geef toe aan de luxe van onze panoramische jacuzzi, verkwikkende sauna en rustgevende behandelingen.

Geniet van toegang voor u en uw gezin tot onze spa en dompel uzelf onder in een wereld van absoluut welzijn. Een ervaring die het lichaam regenereert en de geest kalmeert.

Ontdek onze Wellness
F&F experience

Beleef uw passie voor golf op de greens van Durbuy

Waarom zou u zich niet laten verleiden tot een golftripje in onze prachtige Ardennen? De Five Nations GC brengt de golfbanen van Méan en Durbuy samen en biedt verschillende formules om alle golfspelers die een bezoek brengen aan "het kleinste stadje ter wereld" tevreden te stellen. Deze twee banen, een paar kilometer uit elkaar, vullen elkaar perfect aan en zijn geschikt voor spelers van alle niveaus. Voldoende om het plezier te variëren!"

Contenu

Boek 3 kamers in Le Sanglier des Ardennes en profiteer van een uitzonderlijke korting voor u en uw dierbaren!

Hebt u Durbuy gekozen als bestemming voor uw volgende weekend met uw familie ? Ontdek ons Family & Friends Experience-aanbod, een verblijf op basis van halfpension, inclusief accommodatie in onze luxe kamers en toegang tot ons uitzonderlijke gastronomische aanbod, allemaal tegen een zeer voordelige prijs!

Family & Friends Package
F&F